Ínyenc szárnyasok : [válogatás a Stahl magazin legjobb receptjeiből + 50 meglepetés]

Peters, Pauline : A rózsaszoba titka
2019-04-16
Asher, Jay : What light : micsoda fény!
2019-04-16

Ínyenc szárnyasok : [válogatás a Stahl magazin legjobb receptjeiből + 50 meglepetés]

Ez a kötet nem csupán egyszerű válogatás a magazin legkedveltebb szárnyasételeiből, hanem mindegyikhez kínál egy-egy új, szellemes variációt is.
A világ legjobb rántott csirkecombja módjára elkészítheted a világ legjobb rántott patisszonját. Szívesen megfőznéd újra a gorgonzolás-zsályás csirkeragut? Itt a receptje, de próbáld ki, milyen, ha átalakítod spenótsalátává. Mit szólnál egy konfitált libacombhoz? És a hasonló módszerrel készülő kínai ötfűszeres kacsához? Felidéznéd a rumos-fűszeres csirke zamatát? Feltétlenül ízleld meg pulykarolád formájában is.
Ez nem csupán a Stahl magazin-olvasók legimádottabb receptjeinek tárháza, de egyúttal ötletadó barangolás, gondolatébresztő főzőiskola is. Az is szeretni fogja, aki már ismeri, és az is, aki most találkozik először Stahl Judit konyhájával.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük