VeddEgyütt - legyen Kerepesen is átvételi pont

Szabó Magda Mű… : 2022. 06. 15. - 14:20

A VeddEgyütt közösségi vásár egy remek kezdeményezés, amelynek segítségével a termelők a friss gyümölcsöt gyorsan eladhatják, mi pedig olcsóbban juthatunk kiváló minőségű áruhoz akár nagy tételben is. A nyári befőzések idején rengeteget spórolhatunk ezzel a megoldással.

A Szabó Magda Művelődési Ház örömmel áll a kerepesi polgárok szolgálatába, mint a VeddEgyütt közösségi vásár lehetséges átvételi pontja. Ha önök is csatlakoznak a kezdeményezésünkhöz, akkor hamarosan lehetővé válik, hogy a friss áruárt ne kelljen Budapestre, vagy más távoli helyszínre autózni, de ehhez az szükségeltetik, hogy sok követője legyen a most létrehozott kerepesi helyszínnek.

vdddMIT LEHET VENNI?
A VeddEgyutt.hu honlapon mindig követhető, hogy éppen milyen zöldséget, gyümölcsöt, húsárút, mézet, lekvárt és még sok-sok finomságot lehet helybe hozni. Le lehet adni a rendeléseket, lehet segíteni a fuvarozásban, szóval ez egy abszolút egy közösségi kezdeményezés. Fontos az is, hogy minél több emberhez eljuttassuk a hírt, hogy ők is beregisztráljanak, és leadják rendeléseiket. 


SZERETNE CSATLAKOZNI? MIT KELL EHHEZ TENNI?
Legfontosabb, hogy regisztráljanak a veddegyutt.hu oldalon egy felhasználói fiókot saját maguk részére. Utána jelentkezzenek be, majd keressék meg a lehetséges vásárhelyszínek között a Szabó Magda Művelődési Házat.

Ha már beregisztráltak, akkor elég erre a linkre kattintani, Érdemes bekövetni az átvevőhelyek között a művelődési házat! Ha már sokan regisztráltak Kerepesről, akkor lehetővé válik, hogy a közösség vásárokat szervezzünk, így segítve a hazai termelőket, és nem utolsó sorban sokat spórolhatunk háztartásunk számára.

ÉS HOGY LESZ MONDJUK CSERESZNYE VÁSÁR KEREPESEN?
A regisztráltak közül bárki kezdeményezheti a VeddEgyütt honlapon, hogy a hozzá legközelebb eső átvételi pontra (Szabó Magda Művelődési Ház és Könyvtár) hozzanak például cseresznyét és megadhatja melyik fajtából mennyire lenne szüksége. Főleg a kezdetekben érdemes a felhívást megosztani a helyi barátokkal, rokonokkal, mert ha összegyűlik egy nagyobb rendelés (kb. 100kg) akkor az időpont nélküli vásár kezdeményezésünk időpontot kap, és az aznap szedett friss árut akkor elhozzák, és a bolti ár töredékéért az asztalunkra kerülhet.

Kérjük önöket, hogy ne csak a posztunkat lájkolják, vagy kommenteljék, hogy önöket érdekli a kezdeményezésünk, hanem a fenti linken regisztráljanak be a VeddEgyütt honlapjára! Ha az érdeklődők, és a leadott rendelések  száma jelentős, akkor vélhetően hamarosan kapunk időpontot is, amikor megkapjuk az árut.

Intézményünk csak a helyszínt biztosítja, illetve segítünk abban, hogy ez a közösségi kezdeményezés Kerepes-Szilasliget szerte ismertté válhasson. A többi már önökön múlik!